Tänään töistä päästyäni vaihdoin heti vaatteet ja lähdin ulos kauniiseen kevätilmaan. Oli jo aika siirtää ja jakaa kuunliljoja sekä pieniä särkyneitä sydämiä päätilan kukkapenkistä tänne Vikinlahdelle, rantaan, missä asumme . Ähelsin muutaman tunnin kukkien parissa ja sainkin työn tehdyksi.
Hande on tehnyt minulle istutuslaatikon, jonka kylvin täyteen porkkanansiemeniä. Sekoitin porkkanansiemenet mannasuurimoiden sekaan, ettei kylvöksestä tulisi liian tiheä. Ja toisekseen; näkee, mihin kohtaan jo on heittänyt siementä.
Toinen laatikko on vielä vaiheessa. Siihen istutan sipulia. Sitten olis vielä kaksi laatikollista salaatintaimia; minnekähän ne istutan? Istutuslaatikot ovat aivan rannassa, joten kastelu tulee olemaan helppoa kuin heinänteko!
Loppuvaiheessa kylvöä oli jo niin hämärä, etten ilman mannasuurimoita olisi nähnyt, minne suuntaan siemeniä heitän. Saas nähdä, kasvaako sieltä mannakryynejä vaiko porkkanoita! wink
Liitän tähän postaukseen kuvan meidän vielä maalaamattomasta hirsitalostamme. Tänä kesänä on tarkoitus saada talo maaliin. Jos pidettäisiin talonmaalaustalkoot, aina kun jälkikasvua tulee käymään? ( Voisi käydä niin, etteivät kävisi koko kesänä...frown