Olen jälleen hurahtanut uuteen harrastukseen - millefiorihelmeilyyn. Jo viime talvena hankin ensimmäiset harrastuksessa tarvittavat massat sekä pastakoneen, mutta jotenkin en vain päässyt alkuun. Tänä talvena sitten oikein lähdin kahden päivän kurssille Helsinkiin - sitä menoa se sitten on ollutkin tämän helmeilyn kanssa. Joka päivä on pitänyt suunnitella ja toteuttaa jokin aihe. Mutta ei se niin yksinkertaista ole - lopputulos on aina yllätys. Eilenkin aivan tarkkana tein orvokin kukkaa ja lopputulos muistutti enemmänkin iiristä.
Nauravat lehmät tulivat myös vahingossa; kyllä minä ihan friisiläislehmää ajoin takaa, mutta jotenkin lehmän suu vääntyi nauruun. Lopputulos oli ihan hauska. Aion vielä jatkaa tällä lehmä-linjalla. Seuraavaksi Ayshire-lehmää pötkyyn.
Tänään tuli postissa lisää massoja Pörrön kaupasta. Nyt ihan syyhyää sormet päästä tekemään jotain sinistä kukkaa. Sinistä ja valkoista. Joka ilta on mennyt yli puolen yön helmiä pyöritellessä.....
Huomenna kuitenkin lähdetään paikallisten maa- ja kotitalousnaisten kanssa retkelle Kauhajoen Päntäneelle - Tapion Lankakauppaan. Hartaasti toivon, ettei tulisi ostettua lankoja, sillä nyt ei joutais ainakaan tikkuamaan mitään. Mutta onhan se mukava retkeillä!